Μουσείο Τυπογραφείας

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης ΚΚΕ για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι Πεδιάδας

«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επαίσχυντη σύμβαση για το αεροδρόμιο Καστελλίου και την δανειοδότηση των 180εκ € από την ΕΤΕΠ που θα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός τα επόμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ ενίσταται και διεκδικεί την πατρότητα της» αναφέρει σε σχόλιο της η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης ΚΚΕ  και συνεχίζει τονίζοντας πως «αυτός όμως που πραγματικά πρέπει να πανηγυρίζει είναι η κοινοπραξία Ινδών-Κοπελούζου που και το χρυσοφόρο αεροδρόμιο θα πάρει τζάμπα και εξασφαλίζει χρηματοδότηση για την κατασκευή του από το ελληνικό δημόσιο, μέσω είσπραξης τελών από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Έτσι βάζει μόλις 5εκ € κεφάλαιο για αυτήν την τεράστια επένδυση, από την οποία θα έχει έσοδα πάνω από 2 δις.».

Τέλος στο σχετικό σχόλιο διευκρινίζεται πώς «σίγουρα δεν μπορεί να πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός και οι κάτοικοι της περιοχής που θα πληρώνουν πιο ακριβά εισιτήρια και θα υφίστανται την καταστροφή του περιβάλλοντος και την κλοπή των περιουσιών και της αγροτικής παραγωγής τους, με κέρδος τα δήθεν «ανταποδοτικά οφέλη». Αυτή είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη που ο ένας την λέει «ανάπτυξη για όλους» και ο άλλος «δίκαιη ανάπτυξη»»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.