Μουσείο Τυπογραφείας

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για το έργο σύνδεσης του αεροδρομίου με το λιμάνι της Σούδας

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων με ανακοίνωση της εκφράζει την ανησυχία της για τις πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με « την μη θετική γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου της σύνδεσης του αεροδρομίου « Ι. Δασκαλογιάννης» με το λιμάνι της Σούδας και τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)».

Όπως επισημαίνει το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων: «Είναι απολύτως απαραίτητο το σημαντικό αυτό έργο να ξεκινήσει άμεσα και τελειώσει το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι θα αναπτύξει τον Τουρισμό μας και γενικότερα τον νομό μας.

Διαφορετικά κινδυνεύουμε μετά τον μεγάλο αγώνα για την επέκταση του αεροδρομίου να καταλήξουμε να έχουμε ένα μεγάλο αεροδρόμιο – κέλυφος, το οποίο δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τον Νομό Χανίων και γενικότερα την Δυτική Κρήτη.

Επιβεβαίωση όλων των παραπάνω είναι οι πρόσφατες μελέτες που έχουμε παρουσιάσει, στις οποίες διαπιστώνουμε ότι οι δημόσιες υποδομές είναι το μεγάλο πρόβλημα του νομού μας και χρήζουν άμεσης λύσης.

Δεν είναι δυνατόν ελάχιστα μικροσυμφέροντα να σταματούν την πρόοδο και την δυναμική του νομού μας και της δυτικής Κρήτης , τη ίδια στιγμή που όλοι συζητούν για ανάπτυξη τουρισμού περισσότερες πτήσεις , αύξηση κρουαζιέρας κτλ κτλ.  Το έργο πρέπει να ξεκινήσει με την διαδικασία κατεπείγοντος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.