Μουσείο Τυπογραφείας

Η εκδήλωση για τη διγλωσσία

Κύριε διευθυντά,
το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα, διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια “Μαυροματάκη – Μητέρα”, εσπερίδα με θέμα: “Μπορεί το παιδί μου να γίνει δίγλωσσο;”, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.
Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν η κα Ευγενία Παπαδάκη Γλωσσολόγος – Εκπαιδευτικός, ειδικευμένη στη διγλωσσία, η κα Έφη Παπουτσάκη Λογοθεραπεύτρια και η κα Κατερίνα Μαυροματάκη ψυχολόγος – συμβουλευτική οικογένειας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Κων/νος Μανωλάκης δ/ντής σπουδών Εκπ. “Μαυροματάκη – Μητέρα”.
Στο τέλος της ομιλίας απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα του κοινού.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους ομιλητές, την κα Πόπη Κασωτάκη σύμβουλο προσχολικής εκπαίδευσης, τον κ. Ευτύχη Κονταξή αντιδήμαρχο, τον κ. Αρη Παπαδογιάννη δημοτικό σύμβουλο, και όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση αυτή. Η παρουσία τους μάς συγκίνησε και μάς έδωσαν δύναμη και κουράγιο για την συνέχιση του έργου μας.
Επίσης, ευχαριστώ πολύ τα “Χανιώτικα νέα” που με το δελτίο Τύπου και την κάλυψη του γεγονότος, έγινε σωστή ενημέρωση στο χανιώτικο κοινό και τέλος ευχαριστώ θερμά και τους συντελεστές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων που μας προσέφερε δωρεάν την αίθουσα συνεδριάσεων.
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η παρουσία και βοήθεια της κα Μαρίας Ψεγιαννάκη, του κ. Ιάκωβου Ρούσσου και του κ. Κωστή Γαβαλάκη, συνεργάτες της Τράπεζας, ήταν σημαντική. Και οι τρεις ήταν ακούραστοι, πρόθυμοι,φιλόξενοι.
Συγχαρητήρια στον κ. Μιχάλη Μαρακάκη, πρόεδρο της Τράπεζας Χανίων και σε όλους τους συνεργάτες του, που η παρουσία τους στην πόλη των Χανίων είναι έντονη και δύναμη για την εξυπηρέτηση όλων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.