Μουσείο Τυπογραφείας

Οι δύσκολες συνθήκες… δεν επηρεάζουν Πλατανιά και ΑΟΧ/Κισσαμικό

54Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός, ολοκληρώνουν τις προπονήσεις για τα παιχνίδια που δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως είναι λογικό έχουν επηρεάσει την προετοιμασία αυτής της εβδομάδος, καθώς οι προπονήσεις, ειδικότερα χθες, έγιναν με πολύ μεγάλη δυσκολία και κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες.
Σε κάθε περίπτωση, η… όρεξη δε λείπει από τα δύο χανιώτικα συγκροτήματα, που πρώτα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο οποίος αγωνίζεται αύριο στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στον Εργοτέλη και στη συνέχεια ο Πλατανιάς που την Κυριακή θα φιλοξενήσει στα Περβόλια τον Καραϊσκάκη, θέτουν σαν στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και οι δύο, δείχνουν να βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ειδικότερα να προέρχεται από δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ ο Πλατανιάς στις δύο προηγούμενες αποστολές του εκτός έδρας κατάφερε να μη χάσει, ενώ γενικότερα έχει ένα σερί τριών ισοπαλιών.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αλέκος Βοσνιάδης, δεν θα μπορεί να υπολογίζει μονάχα στον Κουσκουνά, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του σε αυτό το παιχνίδι. Ο Σισέ από την άλλη επιστρέφει κι έτσι η χανιώτικη ομάδα, η οποία θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή, ετοιμάζεται να παίξει πλήρης σχεδόν στο κρητικό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.
Ο Πλατανιάς από την πλευρά του φαίνεται να έχει τις δυνατότητες να κατέβει στο παιχνίδι κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αφού δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα πλην του Τσαμούρη ο οποίος θα απουσιάσει για δεύτερη αγωνιστική, καθώς θα μείνει εκτός για τρεις, μετά την αποβολή του στο Καυτανζόγλειο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.