Μουσείο Τυπογραφείας

Η αντίδραση της UEFA για την απόφαση του CAS

Ως «ήττα» της UEFA θα μπορούσε, κάλλιστα, να εκληφθεί η σημερινή απόφαση του CAS, σχετικά με την συμμετοχή της Μάντσεστερ Σίτι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) ήρε την ποινή διετούς αποκλεισμού που είχε επιβάλει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου στους «πολίτες», δίνοντας το δικαίωμα στην Μάντσεστερ Σίτι να συμμετάσχει στο νέο Champions League.

Μάλιστα, το σχόλιο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την UEFA, χαρακτηρίζεται ως «ουδέτερο», δεδομένου ότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η UEFA σημειώνει την απόφαση του CAS να μειώσει την ποινή που επιβλήθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, για φερόμενη παραβίαση των κανονισμών της UEFA, σχετικά με την αδειοδότηση και το οικονομικό Fair Play. Τα τελευταία χρόνια, το Fair Play, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προστασία των συλλόγων και τους βοήθησε να καταστούν οικονομικά βιώσιμοι. Και η UEFA και η ECA παραμένουν δεσμευμένες στις αρχές τους. Η UEFA δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτό το ζήτημα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.