Μουσείο Τυπογραφείας

H διάσημη θεραπεία βαμπίρ μόλυνε με AIDS δυο άτομα στις ΗΠΑ

Δύο άνθρωποι μολύνθηκαν με τον ιό του HIV στο Νέο Μεξικό αφότου υπεβλήθησαν στο Vampire facial, σε μια δημοφιλή πρακτική αναδόμησης προσώπου, σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές υπηρεσίες.

Μετά από εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι οι δύο άνθρωποι, πελάτες του ιδίου σπα, μολύνθηκαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τον ιό της ανοσοανεπάρκειας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

Οι αρχές ειδοποίησαν τους πελάτες του συγκεκριμένου σπα ότι μπορούν να υποβληθούν σε δωρεάν εξετάσεις για HIV καθώς και για Ηπατίτιδα Β και C, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν έχουν κάποιον από τους ιούς που μεταδίδονται μέσω του αίματος.

Περισσότεροι από 100 πελάτες που επισκέφτηκαν το περασμένο διάστημα το εν λόγω σπα έχουν ήδη εξεταστεί, ενώ παράλληλα καλούνται όλοι όσοι έχουν επιλέξει ενέσιμη θεραπεία να κάνουν το ίδιο.

Το σπα που ευθύνεται για την αναστάτωση αλλά και για την μετάδοση του ιού σε δύο πελάτες έκλεισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από έλεγχο των αρχών, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν συμμορφωνόταν με τις βασικές αρχές ασφαλείας και υγιεινής.

Σημειώνεται ότι το vampire facial, μια θεραπεία μεταφοράς πλάσματος στο πρόσωπο, με τη χρήση ειδικής μικρο-βελόνας, έγινε ιδιαίτερα γνωστό όταν το δοκίμασε η Κιμ Καρντάσιαν δοκίμασε και δημοσιοποίησε φωτογραφία της με αίμα στο πρόσωπό της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.