Μουσείο Τυπογραφείας

Για το χάλι της λεωφόρου Σούδας

Κύριε διευθυντά,
είναι τώρα και αρκετό καιρό που διαβάζω στα “Χανιώτικα νέα” την αγανάκτηση πολιτών για τις παραλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στους δρόμους των Χανίων και ‘γω θα συμπληρώσω για το χάλι της λεωφόρου Σούδας.
Κυκλοφορώντας… χορεύεις, καταστρέφοντας το αυτοκίνητό σου και το σώμα σου. Εχουν άραγε δει οι αρμόδιοι σε τι χάλι είναι και αυτός ο δρόμος; Ποιοι είναι αυτοί που εκπροσωπούν τον πολίτη που του ζητούν την ψήφο του και τα λεφτά του, όταν έρθει η ώρα να πληρώσει;
Δεν πρέπει και αυτοί να ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που πρέπει και να προσφέρουν τα αυτονόητα; Είναι δυνατόν να κυκλοφορείς καθημερινά σε τέτοιους δρόμους κάνοντας παρατιμονιές για ν’ αποφύγεις τους λάκκους; Είναι δυνατόν τέτοιοι δρόμοι άμεσης κυκλοφορίας με τέτοια κίνηση να μη συντηρούνται;
Και θ’ αναφερθώ και στον Β.Ο.Α.Κ. που έχει γίνει τώρα 45 χρόνια να μην έχει βελτιωθεί, έχοντας η Κρήτη μας κάθε χρόνο τόσο τουρισμό; Ποια είναι λοιπόν η εικόνα που δείχνουμε σαν Ευρωπαϊκή χώρα;
Εχω να πω ότι είναι ντροπή. Είναι ντροπή να έχουν περάσει τόσοι πολιτικοί και άλλοι τόσοι δήμαρχοι σ’ όλη την Κρήτη και να μην έχουν καταφέρει τίποτα. Και σαν νησί να είμαστε τόσο παραμελημένοι και παρατημένοι. Και να σημειωθεί ότι η Κρήτη δίνει στο κράτος μας πολλά χρήματα, από πόρους, όπως Φαράγγι της Σαμαριάς – Κνωσός – Σπιναλόγκα και πολλά άλλα. Ας αναλογιστούν, λοιπόν, τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να σκύψουν στα προβλήματα αυτά, προσέχοντας περισσότερο αυτόν τον τόπο.
Αυτό που συνέβη με την πρόσφατη κακοκαιρία, δείχνει την εγκατάλειψή του.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι μια αγανακτισμένη και εξαπατημένη πολίτης, εκπροσωπώντας, πιστεύω, αρκετούς συμπολίτες μου.
Τζαγκαράκη Ειρήνη

2 Σχόλια

  • [Δημήτρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ετσι ακριβως.Μια μιζερη πολη χωρις δρόμους πεζοδρομια βρωμικη καδοι κατεστραμένοι,σήμανση στους δρόμους για γέλια και ζητάνε και ψήφο.Ουτε καν θα χάσω χρόνο να πάω να ψηφίσω.

    • [Γιώργος Κιαγιάς] ~ ~ ~ Απάντηση

      Διάβασε την επιστολή μου σε αυτήν την εφημερίδα με τίτλο “Χανιά: η πόλη που τα αυτονόητα θεωρούνται ουτοπία” και αν θέλεις να προωθήσει κάποιος αυτά που προφανώς επιθυμείς για την πόλη μας, ψήφισε εμένα ως δημοτικό σύμβουλο. Είμαι στον συνδυασμό του κ. Αρχοντάκη, αλλά θα μπορούσα να είμαι σε όποιον άλλο, δεν θεωρώ την ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου ως αντικείμενο Πολιτικής – την λακκούβα στο πεζοδρόμια δεν την ενδιαφέρει αν την κλείσεις από αριστερά ή από δεξιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.