Μουσείο Τυπογραφείας

Για ιατρικό τουρισμό οι 23 Ιταλοί που ήρθαν στα Χανιά – Καμία ανησυχία λένε οι ειδικοί

Για ιατρικό τουρισμό βρίσκονται στα Χανιά οι 23 Ιταλοί που διαμένουν σε ξενοδοχείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.ν.”, κανείς από αυτούς δεν έχει κάποιο σύμπτωμα σχετιζόμενο με γρίπη ή κορωνοϊό και αναμένεται να μείνουν στην πόλη μέχρι την Δευτέρα.

Όλοι τους κατάγονται από τη νότια Ιταλία και ήρθαν με απευθείας πτήση στα Χανιά, ενώ ελήφθησαν τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας, καθώς ήταν ενήμερες οι τοπικές αρχές.

Μετακινούνται ομαδικά με πουλμανάκι και από τους γιατρούς με τους οποίους έρχονται σε επαφή στα Χανιά, προτρέπονται για προληπτικούς και ψυχολογικούς λόγους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους αποκλειστικά στα ιατρικά κέντρα που έχουν προγραμματισμένα εδώ και μήνες ραντεβού.

Από την 7η ΥΠΕ ξεκαθαρίστηκε στα “Χ.ν.” ότι ο έλεγχος γίνεται στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια και λιμάνια) και ότι εφόσον αυτοί έχουν μπει στη χώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

1 σχολιο

  • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

    “Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι” κατά τον Αστερίξ. Που πάνε με τις κόρες τους και τους… “υιούς” τους; Πεστε μου… που;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.