Μουσείο Τυπογραφείας

Game of Thrones: Πόσο σίγουροι είμαστε ότι ο Drogon είναι μόνος;

Το Game of Thrones είναι πολλά περισσότερα πράγματα από μια απλή, τηλεοπτική σειρά. Αποτελεί εμπορικό φαινόμενο, στοιχείο της σύγχρονης pop κουλτούρας και αντικείμενο αναλύσεων, συζητήσεων, θεωριών και παραφιλολογίας.

Μέσα σε λίγες ημέρες έκανε άθελά του πιο πλούσια τα Starbucks ενώ έχει δώσει άπειρο υλικό για ανάπτυξη θεωριών στο διαδίκτυο, περισσότερο εξ αιτίας των… σεναριακών κενών του κατά τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της όγδοης και τελευταίας σεζόν, τα οποία δεν “πατάνε” πλέον στα βιβλία του Martin.

Οι δημιουργοί οδεύουν προς την ολοκλήρωση της σειράς μέχρι να δούμε τα αναμενόμενα spin off που ενδέχεται να είναι μέχρι και τρία. Είναι άλλωστε πολλά τα λεφτά για να σταματήσει η HBO την όλη σειρά τόσο απότομα.

Ενώ λοιπόν περιμένουμε το πέμπτο επεισόδιο για την πολιορκία του Kings Landing, οι φανατικοί της σειράς έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε ένα “θαύμα” μιας και η Daenerys είδε το ένα υπερόπλο της, τον Rhaegal, να πέφτει νεκρός (τον είδαμε να τραυματίζεται βαρύτατα άρα εικάζουμε πως σκοτώθηκε) από τη βαλλίστρα του Euron Greyjoy. Επίσης, ο Viserion είχε μετατραπεί σε zombie από τον Night King και πέθανε μαζί του.

Έτσι, έχει μείνει με μόλις έναν δράκο, τον δικό της, για να κερδίσει τη Cersei και να πάρει τον πολυπόθητο θρόνο που τόσο πολύ επιθυμεί.

Η πιο πρόσφατη θεωρία που ανιχνεύσαμε στο διαδίκτυο είναι αυτή που θέλει τον Drogon να μην είναι μόνος του την ώρα που επιτίθεται η “μητέρα” του εναντίον του εχθρού.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.