Μουσείο Τυπογραφείας

Γαλ. Φάρος – Εθνική 2004: 14 χρόνια μετά…

Η παρουσία πέντε πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ξεχωρίζει στην αποψινή εκδήλωση που πραγματοποιεί στο κέντρο “Πορτοκάλι” ο Γαλανόλευκος Φάρος. Ηδη, η άφιξη των σπουδαίων παλαιμάχων πια ποδοσφαιριστών έχει ξεκινήσει από χθες και μάλιστα συνδυάστηκε με την επίσκεψή τους στο μουσείο της εθνικής όπου μεταξύ άλλων εκθέτονται και… δικές τους φανέλες.
Πιο συγκεκριμένα, για χάρη του Γαλανόλευκου Φάρου βρίσκονται στα Χανιά οι Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Ζήσης Βρύζας, Γιάννης Γκούμας και Φάνης Κατεργιαννάκης. Και οι πέντε ήταν μέλη της “χρυσής” ομάδας που έκανε υπερήφανο έναν ολόκληρο λαό στα γήπεδα της Πορτογαλίας και μάλιστα αυτό συνέβη πριν από ακριβώς 14 χρόνια, μιας και σήμερα είναι η επέτειος από την μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού.
Εκτός των πέντε πρώην διεθνών, ιδιαίτερη είναι η παρουσία και της συζύγου του Αλκέτα Παναγούλια, Βάνας, καθώς και της κόρης του, Δέσποινας, που για το λόγο αυτό κατέφθασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να είναι παρούσες στην αποψινή εκδήλωση μετά τη σχετική πρόσκληση που τους έγινε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.