Μουσείο Τυπογραφείας

“Φωτεινές” χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

«Φωτεινές» εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο υπόσχεται ο Δήμος Χανίων, ανακοινώνοντας ότι φέτος θα στολιστούν και θα φωτιστούν 40 σημεία (πάρκα και γειτονιές). Το πρόγραμμα παρουσιάσθηκε σε συνέντευξη τύπου παρουσία του δημάρχου και τριών αντιδημάρχων.
«Tο πρόγραμμα μας έγινε τους τελευταίους 3 μήνες με συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και μια διάθεση να δούμε πιο φωτεινή την πόλη και τον Δήμο» σημείωσε ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης  ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν για το πρόγραμμα αυτό.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης έκανε ξεχωριστή παρουσίαση των βασικών εκδηλώσεων του Δήμου ενώ ξεχώρισε μεταξύ άλλων την “Παραμυθούπολη” στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας με παγοδρόμιο, δράσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα, γειτονιά Αγάπης, το Santa Run  στις 26 Δεκεμβρίου, τον χορό που θα διοργανωθεί στο ΚΑΜ στις 31 Δεκεμβρίου από τις 18.00 έως τις 21.00 το βράδυ κ.α.
Το κοινωνικό πρόσωπο των εκδηλώσεων παρουσίασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Ελένη Ζερβουδάκη. Αναφέρθηκε στα γεύματα που θα προσφερθούν στις 17/12, στην Πλατεία 1866, την παραμονή των Χριστουγέννων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, καθώς και στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, τη λειτουργία των σπιτιών της αγάπης στην “Παραμυθούπολη” αλλά και τις εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ κα.
Ξεχωριστή αναφορά στο θέμα του φωτισμού-στολισμού έκανε ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νικηφοράκης, τονίζοντας ότι δόθηκε έμφαση στις περιαστικές περιοχές και ανακοινώνοντας ότι θα φωτιστούν 40 σημεία (πάρκα και γειτονιές) ενώ κάθε χωριό θα έχει ένα στολισμένο πάρκο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.