Μουσείο Τυπογραφείας

Το φιλανθρωπικό έργο της Angelina Jolie

Το προηγούμενο Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες η Angelina Jolie τιμήθηκε με το τιμητικό βραβείο Jean Hersholt Humanitarian Award στην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Angelina Jolie, για το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο. Η Angelina Jolie συνοδευόταν από τους δύο αγαπημένους άντρες της ζωής της, το σύζυγο της, Brad Pitt με τον οποίο είχε μερικά τρυφερά ενσταντανέ κατά τη διάρκεια της επίσημης βραδιάς και τον 6χρονο γιο τους, Maddox.
Το αγαλματάκι αυτό αναγνώριζε στη διάσημη σταρ το σημαντικό ρόλο της στη φιλανθρωπία και τον ακτιβισμό συμπεριλαμβανομένων τόσο του έργου της για τα Ηνωμένα Έθνη όσο και των ντοκιμαντέρ της με ανθρωπιστικό περιεχόμενο: A Mighty Heart και το In the Land of Blood and Honey.
Την περσινή χρονιά έλαβε το βραβείο η Oprah Winfrey, ενώ η Ακαδημία είχε τιμήσει στο παρελθόν και το έργο της Elizabeth Taylor και του Paul Newman. H Jolie είπε στο Associated Press για τον ακαταμάχητο πρωταγωνιστή του The Sting: «λατρεύω τον Paul Newman. Ήταν ο ήρωας μου από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι. Το βραβείο Hersholt με κάνει να νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο, αλλά ταυτόχρονα μου θυμίζει ότι έχω πολλά ακόμα να κάνω».
Εκείνη τη βραδιά τιμήθηκαν με το ειδικό βραβείο και ο Steve Martin, η Angela Lansbury και ο Ιταλός σχεδιαστής κοστουμιών, Piero Tosi, για την εξαιρετική συμβολή τους στον κινηματογράφο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.