Μουσείο Τυπογραφείας

F1: Αποκαλύφθηκε η χάραξη της πίστας στο Ρίο ντε Τζανέιρο

rio_de_janeiro_f1Αποκαλύφθηκε η τελική χάραξη της πίστας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αν κι έγινε γνωστό πως αγώνας εκεί θα γίνει από το 2021 και μετά.

Πριν δύο εβδομάδες, ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, είχε εξαγγείλει την μεταφορά του Grand Prix από το Interlagos (και το Σάο Πάολο) στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αρχής γενομένης από το 2020.

Παρόλα αυτά, το τρέχον συμβόλαιο με την F1 δε λήγει πριν την επόμενη σεζόν, οπότε ο αγώνας θα πρέπει να γίνει εκεί τόσο φέτος, όσο και του χρόνου.

Αυτό, όμως, δε βάζει φρένο στα σχέδια για την μετάβαση στο Ρίο, με την κυβέρνηση και τον σχεδιαστή Hermann Tilke να αναλαμβάνουν δράση και να προχωρούν κανονικά στην υλοποίηση του λεγόμενου ‘Rio MotorPark’.

Η ονομασία ‘Ayrton Senna’ δεν προκρίθηκε, αν και το τελευταίο σικέιν της διαδρομής θα φέρει το όνομα του μεγάλου Βραζιλιάνου.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.