Μουσείο Τυπογραφείας

Εξι χαμένοι μήνες για τα Χανιά

Διαπιστώνω μέσα και από την έρευνα της εφημερίδας ότι η ισσόρροπη ανάπτυξη της πόλης είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός.
Ακόμη μυρίζουν δυσοσμία τα φρεάτια στον Κουμπέ. Αλλά και ο νομός Χανίων συνολικότερα είναι μια “θεωρητική ανάλυση για την κλιματική αλλαγή” της Περιφέρειας Κρήτης.
Οι πολιτικοί δεν είναι αναλυτές για να γράφουν άρθρα· πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Και σε αυτό το σημείο ακριβώς έγκειται η υπερμέγιστη ολιγωρία, αφού κανείς δεν αποφασίζει για τίποτα. Τα θέματα τα “κλωθογυρίζουν”, τα συζητούν ατέρμονα, χάνονται στη μετάφραση των υπερφιάλων σκέψεών τους.
Τι άλλαξε το τελευταίο εξάμηνο; Μάθαμε μόνον τους… θωπευτές της τοπικής εξουσίας και ποιοι προθυμοποιούνται να τους αντικαταστήσουν, όταν κουραστούν οι προηγούμενοι. Τα μεγάλα θέματα της πόλης και του νομού Χανίων, έχουν πάει όλα πίσω.
Δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά, από τις σόου μπίζνες…
Πείτε μου ένα κορυφαίο θέμα που θεμελειώθηκε επάνω σε μια στέρεη βάση και μπορεί να “τρέξει” το επόμενο διάστημα.
Μία βόλτα στο Κουμ-Καπί θα σας πείσει…

1 σχολιο

  • [ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πολύ μεγαλο μέρος (σχεδόν το σύνολο) του παραλιοακού μετώπου του Δήμου, από τις παρυφές του βιολογικού στο Κουμπελή, προχωρώντας δυτικότερα, Αγ.Κυριακή, Ταμπακαριά, Χονολουλού, τέρμα Ηρ.Πολυτεχνείου, Κουμ Καπί, παλιό λιμάνι (βλέπε μετατόπιση στα μπλόκια στην είσοδό του, έργο ημιτελές απ ότι μαθαίνουμε τελευταία) αλλα΄και ακόμη δυτικότερα περιοχή κλαδισσού ποταμού και άπτερα, αλλα κα;ι διαβρωση ακτων μέχρι την Αγ.Μαρίνα!
    Επομένως κύριε Ουντράκη, όχι μόνο μια βόλτα στο Κουμ Καπί. Δεν φθάνει!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.