Μουσείο Τυπογραφείας

Εργασίες συντήρησης σε αθλητικούς χώρους του Δ. Χανίων

Σε εργασίες συντήρησης έχει προχωρήσει το μόνιμο προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, με αφορμή την προσωρινή διακοπή λειτουργίας τους λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης της πανδημίας του κορωνοϊου.

Οι εργασίες συντήρησης αφορούν επισκευές που μπορεί να διεκπεραιώσει το μόνιμο προσωπικό όπως το βάψιμο των χώρων και άλλες μικρές επισκευές που δεν απαιτούν την παρέμβαση εργολάβου.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η απολύμανση στο Κλειστού Γυμναστηρίου του Κλαδισσού από το εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων και υπό την εποπτεία υγιειονολόγου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχαηλάκης Στέλιος δήλωσε σχετικά: «Για το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων αυτή η περίοδος δεν είναι περίοδος απραξίας αλλά είναι περίοδος ανασυγκρότησης και προετοιμασίας. Κάνουμε ότι χρειάζεται για να είναι τα γήπεδα έτοιμα, με την ελπίδα να επιστρέψουμε το συντομότερο στην κανονικότητα. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.