Μουσείο Τυπογραφείας

Εργασίες αναβάθμισης

Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με τον Δήμο Χανίων οι εργασίες αναβάθμισης του κεντρικού συστήματος της Δημοτικής Επιχείρησης Πάρκινγκ ΚΥΔΩΝ Α.Ε, οι οποίες διεξήχθησαν από την εταιρεία που είχε αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος σε συνεργασία με το εργαστήριο αυτοματισμού του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες αναβάθμισης περιελάμβαναν τα εξής:
Εγκατάσταση Server και mirror server για εξασφάλιση της μη απώλειας δεδομένων.
Αναβάθμιση συσκευών και Λογισμικού για τα Τερματικά εισόδου και για τα Τερματικού εξόδου. H αναβάθμιση παρέχει την απομακρυσμένη διαχείριση και συντήρηση των τερματικών εισόδου -εξόδου καθώς επίσης επιλύει το πρόβλημα της καθυστέρησης κατά την ταυτόχρονη είσοδο ή έξοδο πελατών.
Αναβάθμιση συσκευών (οθόνη, κερματοδέκτες και χαρτονομισματοδέκτες) και λογισμικού του μηχανήματος αυτόματης πληρωμής.
Αναβάθμιση σε περιβάλλον Cloud Λογισμικού συνολικά του Κεντρικού Συστήματος
Επίσης έγινε παραμετροποίηση – δοκιμαστική λειτουργία και εκπαίδευση χρηστών και υφίσταται πλέον εγγύηση καλής λειτουργίας για (24) μήνες και σε περίπτωση βλάβης το κόστος των ανταλλακτικών είναι δωρεάν.
«Μία συνολική αναβάθμιση του Κεντρικού Συστήματος Parking ΚΥΔΩΝ Δημοτική Α.Ε. ήταν αναγκαία και έχει ήδη δρομολογηθεί η αναβάθμιση αλλά και η παροχή νέων υπηρεσιών για τους χρήστες του parking», σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Parking ΚΥΔΩΝ Α.Ε., Μιχάλης Καλογριδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.