Μουσείο Τυπογραφείας

Έργα για την Ειρήνη στο Πνευματικό κέντρο Χανίων

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων-Ελαιουργείον και η Αίθουσα Τέχνης Match More φιλοξενούν στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων την έκθεση παιδικής ζωγραφικής Έργα για την Ειρήνη – Pieces for Peace με έργα από 82 χώρες του κόσμου και θέμα την Παγκόσμια Ειρήνη σε παραγωγή της οργάνωσης CITYarts. Τα εγκαίνια της έκθεση θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019, στις 19.00. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 – 14:00 και η διάρκειά της θα είναι μέχρι το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Επιμέλεια: Tsipi Ben-Haim, Δρ Κωνσταντίνος Β. Πρώιμος και Ιωάννης Ν. Αρχοντάκης.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από Χανιώτες καλλιτέχνες. Στο τέλος των εργαστηρίων επιλεγμένα έργα δημιουργημένα από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Κρήτης θα εισαχθούν στην έκθεση. Η έκθεση Έργα για την Ειρήνη – Pieces for Peace θα ταξιδεύει και θα μεγαλώνει συνεχώς με στόχο να συμπεριλάβει έργα παιδιών από τις 193 χώρες που απαρτίζουν τα Ηνωμένα Έθνη. Γι αυτό οι οργανωτές  καλούν το κοινό να στηρίξουν τα εγκαίνια, την έκθεση και τα εργαστήρια για να δημιουργήσουν τα παιδιά έργα εμπνευσμένα από το όραμα ειρήνης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.