Μουσείο Τυπογραφείας

Έργα αποκατάστασης ζημιών προϋπολογισμού 1.643.000 ευρώ

Ο Δήμος Πλατανιά με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι σήμερα στο Δημοτικό Κατάστημα Αλικιανού, πραγματοποιήθηκε η Υπογραφή Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: « Αποκατάσταση ζημιών στο δημοτικό και αγροτικό δίκτυο Δήμου Πλατανιά», προϋπολογισμού δημοπράτησης 1.643.000,00€ με ΦΠΑ, μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρείας «ΤΟΞΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
Το έργο είναι εγγεγραμμένο στο τακτικό τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του 2019 του Δήμου Πλατανιά και αφορά προγραμματισμένες εργασίες προ των καταστροφών.
Το παραπάνω έργο αφορά εργασίες, αλλά και τεχνικές παρεμβάσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε όλο σχεδόν το εύρος του οδικού δικτύου του Δήμου, για την αποκατάσταση ζημιών καθώς και τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις σε αρκετά σημεία του δικτύου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.