Μουσείο Τυπογραφείας

Επιτυχημένες οι Γιορτές Ρόκκας

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία των φετινών Γιορτών Ρόκκας εξέφρασαν σε απολογιστική ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της γιορτής.
Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «Απο τις 6 εώς και τις 26 Αυγούστου τα χωριά Ρόκκα και Κερά, στην Κίσαμο Χανίων, αποτέλεσαν σημείο συνάντησης για φιλόμουσους και καλλιτέχνες απο όλη την Ελλάδα, σε μια διοργάνωση αφιερωμένη στις τέχνες και την ομορφιά της κρητικής γής και των ανθρώπων της.
Περισσότερα απο 8000 άτομα παρακολούθησαν τις τέσσερις μεγάλες εκδηλώσεις των γιορτών, 88 συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά εργαστήρια, ενώ οι τέσσερις δράσεις για παιδιά συγκέντρωσαν περισσότερες απο 100 συμμετοχές.
Για την υλοποίηση των γιορτών εργάστηκαν 220 καλλιτέχνες και δεκάδες εθελοντές, στο πλευρό των χωριανών που εδώ και έξι χρόνια δίνουν ζωή στις Γιορτές Ρόκκας.
Τέλος, σημαντική υπήρξε και η υποστήριξη φορέων, χορηγών, μικρών επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών, που με τη συμβολή τους συνετέλεσαν, ώστε οι Γιορτές Ρόκκας να αποτελέσουν όχι μόνο μια ευχάριστη ανάμνηση για το 2018 αλλά και μια υπόσχεση για το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.