Μουσείο Τυπογραφείας

Επιτέλους πεζοδρόμιο στο Πολυτεχνείο

Από την ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων Γιώργο Ξανθουδάκη, να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του πεζοδρομίου στην οδό Ακρωτηρίου στο ύψος του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε προχθές τα κυκλοφοριακά μέτρα, ενώ όπως έγινε γνωστό το έργο θα χρηματοδοτηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Χανίων.
Το πεζοδρόμιο που θα κατασκευαστεί θα καλύψει το τμήμα από το Πολυτεχνείο Κρήτης μέχρι το σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης», περίπου 300 μέτρα, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 74.000 ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι παρότι ο δρόμος θεωρείται επαρχιακό δίκτυο και ανήκει στην Περιφέρεια, αποφασίστηκε το έργο να εκτελεστεί από τον Δήμο Χανίων προκειμένου να γίνει πιο άμεσα.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο τον Αύγουστο του 2017 είχαν   χάσει τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι, η Στέλλα και ο Γιάννης, όταν παρασύρθηκαν μαζί με τον σκύλο τους από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.