Μουσείο Τυπογραφείας

Εορτασμός Αγίου Μηνά

» Εντυπωσιακή επίδειξη με F-16

Τον πολιούχο του, Αγιο Μηνά, γιόρτασε χθες το Ηράκλειο, με μία σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες συμμετείχαν και εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Mετά το πέρας της λειτουργίας ακολούθησε λιτανεία του ιερού λειψάνου του Αγίου, καθώς και της εικόνα του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και φέτος η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας. Αεροσκάφος F16 της 115 Πτέρυγας Μάχης με πιλότο τον σμηναγό Γιώργο Παπαδάκη, “έσκισε τους αιθέρες” σε μία αεροπορική επίδειξη στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, από την περιοχή των Λινοπεραμάτων έως την περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
Σε δήλωση του ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στους κατοίκους της πόλης του Ηρακλείου και σ’ όλους τους Κρητικούς. Παράλληλα ευχαρίστησε για την συνεργασία της ομάδα «Ζευς», μέ την Περιφέρεια Κρήτης που και φέτος εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους, επισημαίνοντας επίσης, την ετοιμότητα και το αξιόμαχο της πολεμικής Αεροπορίας και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.