Μουσείο Τυπογραφείας

Ενημέρωση Λογιάδη για ζητήματα του Ηρακλείου

Τα mini bus, το ειδικό σχολείο και τα δίκτυα άρδευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή του ΜέΡΑ25 στο Ηράκλειο Γιώργου Λογιάδη με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «για τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Ηρακλείου, ενημερώθηκε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Ηρακλείου, Γιώργος Λογιάδης.
«Τα παράπονά τους για την καθημερινότητα, οι πολίτες δεν τα κάνουν μόνο στον Δήμαρχο αλλά και στους βουλευτές και έχουμε την υποχρέωση να τα μεταβιβάζουμε στους αρμόδιους.
Χρέος μας είναι να ακούμε όλους τους πολίτες», είπε ο κ. Λογιάδης που συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων.
Πρώτο θέμα της συζήτησης , η επαναλειτουργία της κόκκινης και μπλε γραμμής που εξυπηρετούσε εκατοντάδες επιβάτες.
Όπως τον ενημέρωσε ο κ. Αναστασάκης τα mini bus, θα επαναλειτουργήσουν μέχρι τέλη Ιουλίου.
Άλλο ένα σοβαρό θέμα είναι η ανέγερση του νέου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου Λύκειο Ηρακλείου.
Η συγκεκριμένη μονάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες Ειδικής Αγωγής της Κρήτης, με περισσότερους από 100 μαθητές που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου αλλά και την ύπαιθρο.
Το αίτημα αυτό στηρίζει και παρακολουθεί στενά ο κ. Λογιάδης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η δημοτική Αρχή μελετά την ανέγερση νέου σχολείου σε δημοτική έκταση πλησίον του υπάρχοντος.
Τέλος, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το θέμα της άρδευσης στις περιοχές Βασιλιές, Άγιο Σύλλας, Άγιος Βλάσσης, όπου ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, ενημερώθηκε για την πορεία των έργων των δικτύων , τα οποία έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται να συνδεθούν με τη ΔΕΗ»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.