Μουσείο Τυπογραφείας

Αινίγματα μεταξύ… τύρου και αχλαδίου

Οι συζητήσεις για θέματα επικαιρότητας, τοπικά και όχι μόνο, κυριάρχησαν στο τραπέζι που παρέθεσε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας σε δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε γνωστή ταβέρνα στο παλιό λιμάνι.
Εκτός από παραδοσιακές νοστιμιές, από το τραπέζι δεν έλειψαν οι στιγμές των… πειραγμάτων με τον κ. Βάμβουκα να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε αινιγματικά. Οπως για παράδειγμα η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα τι μέλλει γενέσθαι με τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε περίπτωση που -όπως και είναι και το πιθανότερο- ο Μιχάλης Βλαχάκης επιμείνει στην παραίτησή του: «Θα αναλάβει πρόσωπο ειδικού βάρους», σχολίασε κρύβοντας τα χαρτιά του ο κ. Βάμβουκας, ενώ τα μόνα πρόσθετα στοιχεία που κατάφεραν να εκμαιεύσουν οι δημοσιογράφοι μετά από ένα καταιγισμό από απίθανες ερωτήσεις είναι ότι θα είναι άντρας χωρίς… μουστάκι.
Λέτε να δούμε τον ίδιο τον δήμαρχο να αναλαμβάνει το τιμόνι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τώρα που “καίει” το θέμα με τα σκιάδια και τον παραχωρούμενο κοινόχρηστο χώρο; Ποιος ξέρει. Κατά το παρελθόν πάντως το είχε πράξει με τη ΔΕΔΙΣΑ όταν υπήρχε το θέμα με την επέκταση του κυττάρου. Οπως και να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει το θέμα…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.