Μουσείο Τυπογραφείας

Ενα γηροκομείο στα Σφακιά

Κύριε διευθυντά,
απευθυνόμενος στην επαρχία Σφακίων κάνω μια σύσταση του εαυτού μου για όσους δεν με γνωρίζουν, λέγομαι Στεφανάκης Μαρίνος και η καταγωγή της μάνας μου είναι από την Ανώπολη, η γιαγιά μου ήταν κόρη του Μαζαρογιώργη.
Πριν 4 χρόνια μου ήρθε η ιδέα αλλά και για προσωπικούς μου λόγους ότι ένα γηροκομείο στην περιοχή θα ήταν χρήσιμο.
Έστειλα στον Δήμο Σφακίων μέσω της δικηγόρου μου επίσημη επιστολή, δηλώνοντας και την προσφορά μου για το Ίδρυμα.
Η απάντηση ήταν προφορική μέσω του αντιδημάρχου ότι η ιδέα και η προσφορά δεν γίνονται δεκτά διότι είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο λόγω εξόδων και πολλών διαδικασιών.
Σταμάτησα τότε να συνεχίζω το ενδιαφέρον αλλά βλέποντας το ξανά από μια άλλη όψη, την οποία επεξηγώ στην επιστολή, θεωρώ ότι με την βοήθεια του Κρατικού Φορέα είναι δυνατόν να εξελιχθεί αυτό το έργο. Εχω λοιπόν έτοιμη την επιστολή που θα σταλεί στον ίδιον τον πρωθυπουργό αλλά για να δώσουν σημασία πρέπει να υπογράψουν κάποιοι περισσότεροι από έναν, να δουν δηλαδή ότι η προσπάθεια γίνεται σαν ομάδα.
Οποιοι λοιπόν ενδιαφέρονται για την ενίσχυση αυτής της ιδέας και προσπάθειας και τους ενδιαφέρουν τα κοινά της επαρχίας ας δηλώσουν συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα συζητήσουμε το θέμα και μπορεί να το δούμε ακόμα και από διαφορετική σκοπιά από ό,τι το βλέπω εγώ. Τέλος πάντων εάν γίνει η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Το τηλέφωνο μου είναι 690 6459827, θα χαρούμε για την συμμετοχή σας.

Στεφανάκης Μαρίνος

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.