Μουσείο Τυπογραφείας

Eλλειψη σεβασμού

Η έλλειψη σεβασμού των δημόσιων χώρων δυστυχώς εξακολουθεί να στιγματίζει την ελληνική πραγματικότητα. Ενδεικτικές οι χθεσινές εικόνες με τα σκουπίδια στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Χανίων που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός των “Χ.ν.” έπειτα από τηλεφώνημα αναγνώστη της εφημερίδας που εξέφρασε την αγανάκτησή του. Όπως μας ανέφερε ο ίδιος είχε προηγηθεί, την περασμένη Τρίτη, το σχολικό πρωτάθλημα στίβου και κατά πως φαίνεται κάποιοι φίλαθλοι των αγώνων δεν σεβάστηκαν τον χώρο όπως θα όφειλαν…

1 σχολιο

  • [Ε.Γ.] ~ ~ ~ Απάντηση

    Και δεν είναι μόνο στις κερκίδες αλλά σε ΟΛΟ το στοίβο. Μαζί με την παιδεία του αθλητισμού οι γυμναστές των συλλόγων πρέπει να διοχετεύουν και την παιδεία του πολιτισμού στους αθλητές τους, φροντίζοντας να μαζεύουν τα μπουκαλάκια του νερού και οτιδήποτε άλλο έχουν φέρει μαζί τους. Άν κάθε αθλητής – τρια μαζεύει τα δικά του σκουπίδια, τότε το πρόβλημα έχει λυθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.