Μουσείο Τυπογραφείας

Ελλάς – Γαλλία συμμαχία

Κάθε χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει τις ιδιαιτερότητές της. Αλλιώς αντιλαμβάνονται οι Ελληνες την οικογένεια, αλλιώς ο κ. Μακρόν με τον “γονέα 1 και γονέα 2”.

Οι μεγάλες πολιτικές οικογένειες της Ευρώπης -το Ε.Λ.Κ., οι σοσιαλιστές, η αριστερά- έρχονται να συγκεράσουν και όχι να υπερκεράσουν αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Το πιο σημαντικό, όμως, πράγμα στην Ευρωπαϊκή πολιτική είναι να μην παραβιάσεις αρχές, να μην “πατήσεις” πάνω σε κόκκινες γραμμές.

Και το κράτος δικαίου, τα ατομικά δικαιώματα, η ελευθερία του Tύπου είναι κόκκινη γραμμή.

Σε άλλες χώρες της Ευρώπης οι Ευρωεκλογές του Μαΐου θα είναι εκλογές για την Ευρώπη, σε μερικές θα αποκτήσουν ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Ελλάδα και Γαλλία είναι ανάμεσα σε αυτές τις χώρες, ενώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή και η Ιταλία που αποκόπτεται σταδιακά, από τον Ευρωπαϊκό κορμό αρχών.

Ελλάδα και Γαλλία (με Μακεδονικό και Κίτρινα Γιλέκα) έβγαλαν σημαντικά, πολιτικά γεγονότα.

Η Ολλανδία, επί παραδείγματι είχε ένα ανέφελο βίο. Αυτά πρέπει να τα συγκεράσουμε, όχι να υπερκεράσουν την Ευρώπη.

1 σχολιο

  • [ΑΡΗΣ ΠΑΛΙΕΡΑΚΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΧΑΝΙΑ ΑΘΗΝΑ?Η HAhn air? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.