Μουσείο Τυπογραφείας

Ελέφαντας… στην πλατεία Δικαστηρίων

Με έναν… ελέφαντα έξω από την πόρτα τους θα ζουν για τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι της πλατείας Δικαστηρίων. Με αφορμή τις απόκριες και το Χανιώτικο καρναβάλι, ο ελέφαντας τοποθετήθηκε στην πλατεία και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού περαστικών και κατοίκων. Σε άλλους αρέσεις κι άλλοι θα ήθελαν κάτι πιο παραδοσιακό…

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Συνήθως, κατά την ταπεινή μου άποψη, καρναβάλι σημαίνει σαρκασμός και παρωδία με την κωμική διαδραμάτιση περιστατικών της καθημερινότητάς μας. Ο ελέφαντας, αν και είναι καλοφτιαγμένος, δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για να είναι ικανός να εκπροσωπήσει το πνεύμα των ημερών. Όντως θα μπορούσε να μπει κάτι άλλο στη θέση του, πιο παραδοσιακό και σχετικό με τις αρχές του νοήματος του καρναβαλιού. Εκτός αν αυτή η φιγούρα του ογκώδους, βραδυκίνητου παχύδερμου έχει σκοπό να συμβολίσει κάτι. Τι όμως; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.