Μουσείο Τυπογραφείας

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Έρευνα για βόμβα πραγματοποιούνταν ως αργά το βράδυ σε αεροσκάφος της εταιρείας Condor που είχε προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας και που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης”.

Το αεροσκάφος με 281 επιβάτες και πλήρωμα ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου ενώ έμπαινε στον ελληνικό εναέριο χώρο ότι ζητάει άδεια να προσγειωθεί σε ελληνικό αεροδρόμιο καθώς υπήρξε απειλή τηλεφωνική για έκρηξη βόμβας. Άμεσα δόθηκε προτεραιότητα στην προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Χανίων που έγινε στις 9 το βράδυ περίπου.

Το αεροσκάφος οδηγήθηκε σε ασφαλή χώρο στο αεροδρόμιο, κατέβηκαν οι επιβάτες του και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τις αστυνομικές αρχές με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Το αεροσκάφος θα παρέμενε στο αεροδρόμιο έως ότου ολοκληρώνονταν ο έλεγχος και περνούσε και το ωράριο ασφαλείας πριν συνεχίσει την πορεία του προς το Ντίσελντορφ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.