Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης

Με μία λιτή εκδήλωση μνήμης τιμήθηκε προχθες η επέτειος της μάχης Φλωρίων-Αγριμοκεφάλας της 23-5-1941.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καντάνου Σελίνου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνης Περράκης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Βακάκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Γεωργιλάκης, το Δ. Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Φλωρίων και μέλη του συλλόγου.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Φλωριανών και φίλων εντείνει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του μνημείου στην γέφυρα Αγριμοκεφάλας με την συμπαράσταση και του Δήμου.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Την Κυριακή 24 Μαΐου ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αχαρνών, με την παρουσία ολιγομελούς αντιπροσωπείας του συλλόγου, το λάβαρό του και με την παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού, για τους πεσόντες αγωνιστές της Μάχης της Κρήτης. Μετά την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών κ. Δημήτρη Γιαννούλη και τον Δήμαρχο Αχαρνών και στην συνέχεια η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κα Μάντακα Μαρία αναφέρθηκε με λίγα λόγια στα γεγονότα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.