Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδικάζεται η υπόθεση υπεξαίρεσης στον Δήμο Γαύδου

Ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την υπεξαίρεση στο ταμείο της Γαύδου. Κατηγορούμενοι είναι πρώην  ταμίας του Δήμου και ο πρώην δήμαρχος αν και ο τελευταίος είχε απαλλαγεί από κάθε ευθύνη με σχετικό βούλευμα.

Η δίκη ξεκίνησε με μία σειρά από καταθέσεις μαρτύρων αναφορικά με πλαστογραφημένες επιταγές. Αρχικά καταθέτουν προμηθευτές του δήμου Γαύδου όπως επίσης και ελεγκτές που ερεύνησαν την πορεία των χρημάτων από το ταμείο της Γαύδου.

Οι μάρτυρες κατηγορίας για τον ταμία αναφέρουν πως μετέφερε τα χρήματα από το ταμείο του Δήμου σε δικό του λογαριασμό. Από την άλλη πλευρά, οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου ταμία είπαν ότι τα χρήματα από το ταμείο τα έδινε στον πρώην δήμαρχο.

Επίσης ανέφεραν ότι ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος είχε ζητήσει από τον ταμία να αναλάβει την ευθύνη για το έλλειμμα κάτι που ο πρώην δήμαρχος διέψευσε ενώπιον του δικαστηρίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.