Μουσείο Τυπογραφείας

Δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας

Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη (14 Ιουνίου) οργανώνει ο Σύλλογος Αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης” Χανίων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και την ασφαλιστική εταιρεία “Interamerican”:

• Την Πέμπτη 13/6/2019 θα γίνει διανομή φυλλαδίων στο κέντρο των Χανίων, από εθελοντές αιμοδότες, μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών, με περιεχόμενο σχετικό με την αιμοδοσία.
• Την Παρασκευή 14/6/2019 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (Δημαρχιακό Μέγαρο) από τις 9 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. Επίσης οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δείγμα μυελού τωνοστών και να ενημερωθούν για τη δωρεά βλαστοκυττάρων. Παράλληλα με την διεξαγωγή της αιμοδοσίας, από τις 12.30 μ.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., σε χώρο παρακείμενο της εισόδου του Δημαρχείου τον κόσμο θα ψυχαγωγήσει ο μουσικός Μάνος Παπαδάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.