Μουσείο Τυπογραφείας

Δωρεά οργάνων του 34χρονου από τις Βρύσες

Δώρο ζωής σε άλλους ανθρώπους από τον 34χρονο άνδρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις Βρύσες Αποκορώνου και νοσηλεύονταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.
Οι γιατροί έκριναν ως μη αναστρέψιμη την κατάσταση της υγείας του και οι συγγενείς του άτυχου νέου πήραν την γενναία απόφαση να δώσουν ζωή μέσα από το θάνατο του, προχωρώντας σε δωρεά οργάνων του.
‘Ετσι χθες βράδυ ξεκίνησε από ομάδα γιατρών η διαδικασία που ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί. Ο 34χρονος δώρισε την καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά του, σε ανθρώπους που θα γίνουν λήπτες και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Ο 34χρονος Αποκορωνιώτης ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις Βρύσες Αποκορώνου και στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσεως του Σωτήρος ενώ η ταφή στο νεκροταφείο του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στη Μάζα Αποκορώνου.

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.