Μουσείο Τυπογραφείας

Δύο παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Δύο ακόμη παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από τη Φινλανδία!
Ο Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο “1st Hyvinkaa International Exhibition of Photographic Art 2016” που διοργανώθηκε στη Φινλανδία. Αυτό αποτελεί διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).
Συμμετείχε στην κατηγορία “Color – Έγχρωμο” και με τη φωτογραφία  “Sunrise at Morocco desert-1” κατακτά το Χρυσό βραβείο “PSA Gold Color”. Επίσης συμμετείχε στην κατηγορία “Monochrome – Ασπρόμαυρο” και κατακτά το  Χάλκινο βραβείο “PSA Bronze Monochrome” με τη φωτογραφία  “Sunrise at Morocco desert-2”. Η φωτογραφία αυτή έχει βραβευθεί και με το χρυσό βραβείο “PSA Gold Medal” στον Διεθνή Διαγωνισμό “3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015” καθώς επίσης και με το βραβείο “GPU Ribbon” στον Διεθνή Διαγωνισμό “PhotoArt PRAGUE International Salon 2016” που έγινε στην Πράγα.
Η Φωτογραφική Εταιρεία της Αμερικής (PSA), η οποία τον τίμησε με τα ανωτέρω βραβεία, είναι μια παγκόσμια οργάνωση που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προωθούν τη φωτογραφία. Η “PSA” προωθεί την τέχνη και την επιστήμη της φωτογραφίας ως μέσο της έκφρασης, της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και του πολιτισμού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.