Μουσείο Τυπογραφείας

Δηλώσεις στον ΕΛΓΑ για ζημιές σε καλλιέργειες

Αναγγελία ζημιάς από την ανεμοθύελλα – χαλάζι που εκδηλώθηκε στις 16 και 17 Ιανουαρίου έγινε στον ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πλατανιά.

Εως την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου οι παραγωγοί οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από την ανεμοθύελλα σε εσπεριδοειδή, ελιές, αβοκάντο και σε διάφορες καλλιέργειες (κηπευτικά κλπ.) ευρισκόμενων εντός της περιφέρειας του δήμου Πλατανιά, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του δήμου (Βουκολιών, Κολυμπαρίου, Μουσούρων & Γερανίου), κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας Δήμου ανά Δ.Ε.
Δ.Ε.Πλατανιά ( 2821340018)
Δ.Ε.Μουσούρων (28213410290
Δ.Ε.Κολυμβαρίου (2824340100)
Δ.Ε.Βουκολιών (2824340010)
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Ενιαία δήλωση καλλιέργειας & εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2015
ΣΤΗ Δ.Ε. ΕΛ.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Εξάλλου, από το Γραφείο του ΕΛΓΑ της Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου γνωστοποιείται προς τους παραγωγούς ότι έγινε αναγγελία ζημιάς από χαλαζόπτωση για τα όρια της Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου, που προκάλεσε ζημιές σε διάφορες καλλιέργειες.
Οι παραγωγοί, που οι καλλιέργειες τους ζημιώθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής παραγωγής, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς στο γραφείο ανταποκριτή στις Μουρνιές μέχρι και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Τέλη εκτίμησης:
•Εσπεριδοειδή και γενικά καρποφόρα δένδρα: 10 λεπτά ανά δένδρο.
•Θερμοκηπιακές καλλιέργειες: 10 ευρώ ανά στρέμμα.
•Αροτριαίες καλλιέργειες αμπέλια – υπαίθρια κηπευτικά: 2 ευρώ ανά στρέμμα.
Κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης να προσκομίζετε απαραίτητα: Ταυτότητα, Α.Φ.Μ., Λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς, Απόδειξη Πληρωμής Ασφάλισης (ενιαία δήλωση καλλιέργειας – εκτροφής, έτους 2015). Εκπρόθεσμες ή με ελλιπή δικαιολογητικά δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.