Μουσείο Τυπογραφείας

Διεξήχθη η ημερίδα “Υγεία – Ψυχολογία – Διατροφή – Αποκατάσταση αθλητών”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, την οποία διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων ενώ τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.
Συγκεκριμένα, η ημερίδα αφορούσε θέματα υγείας, διατροφής, ψυχολογίας και αποκατάστασης από τραυματισμούς, συγκεντρώνοντας πολύ κόσμο, απόδειξη του ενδιαφέροντος που είχε, οι δε ομιλίες αποδείχτηκαν πολύ σημαντικές. Συγκεκριμένα, η ενδοκρινολόγος, Κωνσταντίνα Στάμου, μίλησε για την «υγεία», η διατροφολόγος, Κατερίνα Καλαμαρίδη για την «διατροφή στον αθλητισμό», ενώ ο φυσικοθεραπευτής, Δημήτρης Λιονάκης ανέπτυξε το θέμα «συχνοί τραυματισμοί του αθλητή» και τέλος, η ψυχολόγος, Ελεάνα Κοκκίνη αναφέρθηκε στην «αθλητική ψυχολογία». Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν γι’ αυτά τα θέματα και τη σημασία τους, με το ακροατήριο, μεταξύ άλλων να απευθύνει ερωτήματα και να επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.