Μουσείο Τυπογραφείας

Διεθνές συνέδριο στα Χανιά

Το Ιστορικό Καφέ “Κήπος”, επισκέφθηκε στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας του στα Χανιά με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για την Ενωση Κρήτης με την Ελλάδα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, Βασίλης Σταθάκης ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το επικείμενο Διεθνές Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στα Χανιά, μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020, ένα Συνέδριο που θα τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας. Ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε σε οργανωτικά ζητήματα, αλλά και στη σπουδαιότητα του Συνεδρίου, αφού το κορυφαίο αυτό Forum αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 400 συνέδρους από τουλάχιστον 55 χώρες, καθώς και εκπροσώπους του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ακόμα ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προτάσεις που έκανε στον εκτελεστικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Stefano Dominioni σχετικά με δημιουργία παραρτήματος των “Πολιτιστικών Διαδρομών” του ΣτΕ στα Χανιά, καθώς και την ιδέα -με αφετηρία το 2025- το ετήσιο Συμβουλευτικό Συνέδριο “Πολιτιστικές Διαδρομές” του ΣτΕ να διενεργείται μονίμως στα Χανιά. Κάτι που, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κ. Σταθάκης “προωθεί τον πολιτισμικο αλλά και συνεδριακό τουρισμό και φυσικά λειτουργεί προς όφελος του τόπου”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.