Μουσείο Τυπογραφείας

Διευκρινίσεις δήμου Κισσάμου για το δρόμο προς Μπάλο

Με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, διευκρινίζει τα εξής για το οδικό έργο προς Μπάλο: « η αποκατάσταση πρόσβασης της οδού προς το Μπάλο (μετά τον οικισμό Καλυβιανή έως και το Φυλάκιο) ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, και δεν έχει καμία σχέση με το έργο “Βελτίωση Οδών Πρόσβασης στον Μπάλο”, το οποίο διακόπηκε λόγω προσφυγής που κατέθεσε ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η μείζονος αντιπολίτευση και αφορούσε την βελτίωση των οδών πρόσβασης, από το λιμάνι Κισσάμου προς την οδό που οδηγεί στο Μπάλο, καθώς και μέρος αναβάθμισης του οικισμού Καλυβιανής.
To μείζον πρόβλημα δημιουργείται με τη διακοπή, άνευ λόγου και αιτίας, του έργου ‘’Αποκατάσταση ζημιών Οδικού Δικτύου και Υποδομών” που προκλήθηκαν από θεομηνίες, το οποίο θα έλυνε προβλήματα αποκατάστασης του αγροτικού και δημοτικού δικτύου με τσιμεντοστρώσεις 1.500 m3 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.