Μουσείο Τυπογραφείας

Διατηρεί τις 5 αλλαγές και του χρόνου η IFAB

Στην απόφαση να παρατείνει τον κανονισμό των πέντε αλλαγών και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες στην άκρως ανταγωνιστική κι απαιτητική -από πλευράς αγώνων- σεζόν που έρχεται, δείχνει να καταλήγει η IFAB, το ανεξάρτητο διεθνές όργανο, που αποφασίζει τις αλλαγές στους κανόνες του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», η απόφαση της IFAB έχει ήδη παρθεί, καθώς κρίθηκε πως το συγκεκριμένο μέτρο, που εφαρμόστηκε από τα τέλη Μαΐου για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι ομάδες στα συνεχόμενα ματς και στο βεβαρημένο πρόγραμμα, που άλλαξε «βίαια» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βοήθησε να γίνει λίγο πιο ομαλή η «επανεκκίνηση» των πρωταθλημάτων.
Ο συγκεκριμένος κανονισμός, πάντως, δεν θα είναι «υποχρεωτικός» και κάθε Λίγκα ξεχωριστά ανά την υφήλιο θα έχει δικαίωμα να αποφασίσει εάν θα τον «υιοθετήσει» ή θα επανέλθει στο «παλιό μοντέλο» των τριών αλλαγών ανά αγώνα…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.