Μουσείο Τυπογραφείας

Διανομή προϊόντων σε πληθυσμούς Ρομά

Ο Δήμος Χανίων, λαμβάνοντας τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού σε πληθυσμούς Ρομά, που διαβιούν σε καταυλισμούς στο Δήμο Χανίων, προχώρησε χθες, 16/04/2020, σε διανομή ειδών ατομικής υγιεινής, απολύμανσης, καθαριότητας και κρέατος.

Τη δωρεά, την οποία εξασφάλισε ο Δήμος Χανίων με προμήθεια από τοπικά καταστήματα, πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Μιχαηλάκη Στέλιο σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και του Κέντρου Κοινότητας Ρομά – Σούδας.

Η κα. Ζερβουδάκη δήλωσε σχετικά με την πρόθεση του Δήμου Χανίων να είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες: «Ο Δήμος Χανίων, αρωγός σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, υποστηρίζει συντονισμένες προσπάθειες για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας του πληθυσμού. Οι συμπολίτες μας δεν θα μείνουν μόνοι τους καθώς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την προστασία και την περίθαλψή τους.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.