Μουσείο Τυπογραφείας

Διαγωνισμός Breakdance

Διαγωνισμός Breakdance θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στις 6 Απριλίου, στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στις 5 το απόγευμα
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  «το “SouthBreak Jam” είναι ο πρώτος επίσημος διαγωνισμός Breaking (Breakdance) στα Χανιά που πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2017 και έρχεται δυναμικά φέτος σε νέο χώρο και με πολλές εκπλήξεις. Σκοπός του είναι η ανάδειξη του χορού αυτού μέσω των Breaking Battles και των HipHop / Funk parties. 
Επίσης, μέσω αυτού του διαγωνισμού δίνεται η ευκαιρία στους χορευτές από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την δημιουργικότητα και τις ικανότητές τους».
Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ. και ο διαγωνισμός ξεκινά στις 6 μ.μ.
Είσοδος: 8 ευρώ. 
Διοργανωτής:  aka Bboy Cata
Συνδιοργανώτρια: 
Με την υποστήριξη της 
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο email μας southbreakjam@gmail.com ή στην σελίδα  με το ονοματεπώνυμο και το nickname τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.