Μουσείο Τυπογραφείας

Διαφημιστική προβολή μέχρι και την Κυριακή

“Βροχή” πέφτουν τα αιτήματα υποψηφίων αλλά και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προς το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να διευκρινιστεί ο χρόνος μέχρι τον οποίο επιτρέπεται η διαφημιστική προβολή τους, πριν τι κάλπες της Κυριακής.
Οπως κατέστη χθες σαφές από το Υπουργείο «ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος μπορούν να προβούν σε προβολή των υποψηφίων και την παραμονή και την ημέρα των εκλογών».
Επιπλέον διευκρινίζεται πως «η έννοια της εμφανίσεως δεν είναι ταυτόσημη με την έννοια της προβολής στον έντυπο τύπο ή τα ηλεκτρονικά μέσα. Εκ του νόμου δεν τίθενται περιορισμοί για τον έντυπο Τύπο ούτε για τα ηλεκτρονικά μέσα. Ωστόσο επισημαίνεται η προβολή στα ηλεκτρονικά μέσα να μην αποτελεί εμφάνιση. Τέλος, ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος δεν εμπίπτουν στον χρονικό περιορισμό των δύο ημερών που προβλέπεται για τη χρήση κάθε μέσου διαφήμισης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.