Μουσείο Τυπογραφείας

Δεκαοκτώ συλλήψεις για τυχερά παίγνια στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, δεκαοχτώ  άτομα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων, στο Ηράκλειο. Επίσης κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.730 ευρώ, 737 μάρκες διαφόρων χρωματισμών και 2 τράπουλες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν, σήμερα (19.12.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δεκαεπτά (17) ημεδαποί ηλικίας από 19 έως 74 ετών και 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σήμερα (19.12.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει επιτρέψει σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός του καταστήματος, τη διενέργεια του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «TEXAS POKER», στο οποίο συμμετείχε μαζί με δεκαπέντε ημεδαπούς και τον υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός διότι προσπάθησε να αποτρέψει τον Αστυνομικό έλεγχο ενεργώντας ως τσιλιαδόρος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Το χρηματικό ποσό των 1.730 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου
· 737 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά
· 2 τράπουλες
· τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα των παιχτών και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ιδιοκτήτης στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.