Μουσείο Τυπογραφείας

Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη – Χάρτης

Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊου στην Κρήτη κατέγραψε ο χάρτης του ΕΟΔΥ τις τελευταίες ώρες. Ειδικότερα, ο αριθμός των κρουσμάτων στο νησί, ανέβηκε από τα 48 στα 58, μετά την ενημέρωση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Ωστόσο, η μεταβολή αυτή δεν απεικονίζεται προς το παρόν στον χάρτη αθροιστικής επίπτωσης των κρουσμάτων με τις περιφερειακές ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου να παραμένουν στην κατηγορία 5 έως 9 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού, την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου στην κατηγορία 10 έως 49 κρούσματα και την Π.Ε. Λασιθίου να έχει καταγτάψει λιγότερα από τέσσερα κρούσματα.

1 σχολιο

 • [Βάσος Σ.] ~ ~ ~ Απάντηση

  Τρόμαξα με τον χάρτη σας.Τα Κύθηρα,που ετοιμάζομαι να επισκεφτώ,τα δείχνει κόκκινα, σαν το αίμα.Μετά ..κατάλαβα.
  Μου θυμίσατε τον Αρκά στον ‘Ισοβίτη’, όπου ο γιατρός της άθλιας φυλακής, επισκέπτετόμενος τα κελιά των κρατουμένων,μπαίνει στο κελί του Ισοβίτη, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος(περίπου):
  Γιατρός (βλέποντας μια ακτινογραφία):-Η κατάσταση σου ,κρατούμενε, είναι σταθερή.
  Ισοβίτης:-Μα ,γιατρέ,δεν έχω βγάλει ποτέ ακτινογραφία.
  Γ.-Επειδή είναι ακριβές,έχουμε μία για όλους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.