Μουσείο Τυπογραφείας

Χριστός Ανέστη από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων

Στην κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών που διανύουμε και εναρμονισμένοι με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, συνεισφέρουν με την μουσική τους προσφορά οι μικροί μαθητές, οι μουσικοί και ο Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Χανίων, Παύλος Μπαϊλάκης, όπου μέσω τηλεσυνάντησης δίνουν μια διαφορετική ερμηνεία στον ύμνο της Ανάστασης και στέλνουν μουσικά τις ευχές τους.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιαννακάκης Ιωάννης στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον διαφορετικό εορτασμό αυτών των ημερών τόνισε πως: «Η Ανάσταση σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου. Γιορτάζει την αφθαρσία έναντι της φθοράς. Ως διαχρονικό σύμβολο αναγέννησης, φέτος έχει για όλους μας ιδιαίτερη χροιά και ακόμα μεγαλύτερη αξία. Αυτή την ατμόσφαιρα επιχειρεί να μεταδώσει η Φιλαρμονική του Δήμου μας.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.