Μουσείο Τυπογραφείας

ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

“Χαραλάμπεια” αλληλεγγύης (φωτ.)

Θεσμό αλληλεγγύης και πολιτισμού, ευελπιστούν να αποτελέσουν τα “Χαραλάμπεια 2018” τα οποία άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας 29/1 και θα διαρκέσουν έως τις 12 Φεβρουαρίου, στα Χανιά.
Η έναρξη των Β’ Χαραλαμπείων έγινε από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού στο κέντρο “Κανάρια” στο Κουμπέ. Παράλληλα, έγινε της κοπή Αγιοβασιλόπιτας Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ενορίας Λενταριανών. « Ευελπιστούμε τα “Χαραλάμπεια” να ενώσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων είναι παρήγορη και ενθαρρυντική για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας» ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους.
Τα “Χαραλάμπεια” διοργανώνουν η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με την νεοσύστατη Φιλόπτωχη Αδελφότητα των Λενταριανών.
Για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Ενορία Αγ. Χαραλάμπους και το Γραφείο Νεότητος συνδιοργανώνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ανοιχτή ομιλία της κ. Ελενας Αντωνίου με θέμα: «Το παιδί και τα σύγχρονα παιχνίδια».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Τετάρτης

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.