Μουσείο Τυπογραφείας

“Χαραλάμπεια” αλληλεγγύης (φωτ.)

Θεσμό αλληλεγγύης και πολιτισμού, ευελπιστούν να αποτελέσουν τα “Χαραλάμπεια 2018” τα οποία άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας 29/1 και θα διαρκέσουν έως τις 12 Φεβρουαρίου, στα Χανιά.
Η έναρξη των Β’ Χαραλαμπείων έγινε από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού στο κέντρο “Κανάρια” στο Κουμπέ. Παράλληλα, έγινε της κοπή Αγιοβασιλόπιτας Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ενορίας Λενταριανών. « Ευελπιστούμε τα “Χαραλάμπεια” να ενώσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών, φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων είναι παρήγορη και ενθαρρυντική για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας» ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγ. Χαραλάμπους.
Τα “Χαραλάμπεια” διοργανώνουν η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με την νεοσύστατη Φιλόπτωχη Αδελφότητα των Λενταριανών.
Για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, η Ενορία Αγ. Χαραλάμπους και το Γραφείο Νεότητος συνδιοργανώνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ανοιχτή ομιλία της κ. Ελενας Αντωνίου με θέμα: «Το παιδί και τα σύγχρονα παιχνίδια».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Τετάρτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.