Μουσείο Τυπογραφείας

Χανιώτικο ντέρμπι… υψίστης σημασίας

Ενα χανιώτικο ντέρμπι… υψίστης βαθμολογικής σημασίας θα πρέπει ν’ αναμένεται την Πέμπτη στην εμβόλιμη 20ή αγωνιστική, με τις δύο χανιώτικες ομάδες να βρίσκονται στο “τοπ” αυτή τη στιγμή της απόδοσής τους.
Τουλάχιστον αυτό φανερώνει η πορεία τους το τελευταίο διάστημα, με τον Πλατανιά να έχει… ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να συνεχίζει σαν “σίφουνας” την πορεία του, μετρώντας έξι νικηφόρα αποτελέσματα στα εννιά τελευταία παιχνίδια.
Ετσι, το ενδιαφέρον που προκαλεί το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα σε δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και όπως φαίνεται που η καθεμία από την πλευρά της δικαιούται να ελπίζει ότι θα έχει μια καλύτερη και πιο παραγωγική συνέχεια, είναι τεράστιο. Ανάλογο όμως φαίνεται ότι θα είναι και το ενδιαφέρον, η απήχηση που υπάρχει από τον κόσμο και ανεξάρτητα από το αν το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά (ΕΡΤ3), το σίγουρο είναι ότι θα συρρεύσει μαζικά στα Περβόλια για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι που ουσιαστικά είναι… χωρίς προγνωστικά. Βλέπετε, κανείς δεν μπορεί να ποντάρει ή να εκτιμήσει ποια θα είναι η έκβαση που θα έχει, με τον μεν Πλατανιά να δείχνει ανίκητος, αλλά και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να διακατέχεται από πολλή ενέργεια, “φιλοδωρώντας” με 4 γκολ τον πρωτοπόρο και “πολυδιαφημισμένο” Βόλο μέσα στην έδρα του…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.