Μουσείο Τυπογραφείας

“Χανιά από την αρχή”

Ο τίτλος του παρόντος σχολίου θα μπορούσε να είναι σύνθημα ή όνομα παράταξης, μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο. Ωστόσο δυστυχώς, αποτελεί μία αναγκαιότητα και μία πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μετά τη θεομηνία που έπληξε τον τόπο μας.
Χωρίς υπερβολή, ο νομός χρειάζεται πλήρη… ανακατασκευή, η οποία προϋποθέτει πολλή δουλειά και καμία γραφειοκρατία.
Θέλει έναν κρατικό μηχανισμό σε ετοιμότητα, συντονισμό και συνεννόηση μακριά από πολιτικά και προεκλογικά παιχνίδια.
Μια ανακατασκευή που πρέπει να γίνει άμεσα (όχι μόνο επειδή  η θερινή περίοδος είναι κοντά) αλλά και με ασφάλεια για τους πολίτες.
Πώς θα γίνουν ωστόσο όλα αυτά άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά; Αναμένουμε τις εξαγγελίες και τα αντανακλαστικά του κρατικού μηχανισμού.
Γνωρίζουμε πάντως πως ο λογαριασμός για τα Χανιά, θα είναι μεγάλος καθώς μόνο από την προηγούμενη κακοκαιρία το εκτιμώμενο κόστος για τις καταστροφές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο υπολογίστηκε περίπου στα 45 εκ. ευρώ. Βάλτε τώρα και στο λογαριασμό και τα 5 εκ. της Δημοτικής Αγοράς και τα 6 εκ. για τον Ιταλικό Στρατώνα και κάντε την πρόσθεση.
Μεγαλώνει το τεφτέρι…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.