Μουσείο Τυπογραφείας

Αθώα η Ν. Αγγελάκη για τις κάμερες στο “Βλησίδης”

Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων η πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη για τις κάμερες ασφαλείας σε δημοτικό χώρο.
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια μετά από μήνυση πολίτη αναφορικά με τη λειτουργία καμερών ασφαλείας στο χώρο του θεάτρου “Δημήτρης Βλησίδης” στο Κουμ Καπί, καθώς όπως υποστήριζε δεν είχαν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες άδειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Στην ακροαματική διαδικασία που έγινε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επισημάνθηκε μεταξύ άλλων πως οι κάμερες ασφαλείας είχαν τοποθετηθεί πριν την ανάληψη της προεδρίας της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ από την κ. Αγγελάκη και ότι το διάστημα που αυτή ήταν πρόεδρος δεν λειτουργούσαν όπως κατέθεσε τεχνικός αλλά και απέδειξαν έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήρια.
Μετά από πρόταση της εισαγγελέας, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα αδίκημα και έκρινε αθώα την κατηγορούμενη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.