Μουσείο Τυπογραφείας

Απαιτείται πολιτική λύση

Κύριε διευθυντά,
είμαι της γνώμης ότι, χρέος της κυβέρνησης είναι να σταματήσει το μπάχαλο, το οποίο έχει δημιουργήσει με δική της ευθύνη στις οικογένειες των συνταξιούχων, τους οποίους ταλαιπωρεί ψυχικά, στήνοντάς τους στις ουρές και σπρώχνοντάς τους σε αιτήσεις, αγωγές και πρόσθετες δαπάνες.
Ας προχωρήσει, λοιπόν, άμεσα για την συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων σε πολιτική απόφαση, ανάλογη αυτής των ειδικών μισθολογίων στα πλαίσια της ίσης μεταχειριστικής και οικονομίας, δηλαδή άμεσης εφαρμογής των αποφάσεων 2287-2290 του Συμβουλίου Επικρατείας, οι οποίες έκριναν παράνομες και αντισυνταγματικές τις περικοπές των συντάξεων και των δώρων.
Το Σύνταγμα της Χώρας, όπως είναι γνωστό σε όλους, αναφέρει στο άρθρο 4 ότι: 1) Ολοι οι Ελληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου και 2) Ολοι οι Ελληνες και Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Διαφορετικά, υπόψη, εκλογές μόνο με ειδικά μισθολόγια, δεν κερδίζονται…

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Νικόλαος Παρασχάκης,
π. συνδικαλιστής
συνταξιούχων ΟΤΕ Κρήτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.