Μουσείο Τυπογραφείας

Απευθείας αναθέσεις 62,285,21 ευρώ από τον Δήμο Χανίων

1Σε απευθείας αναθέσεις 62,285,21 ευρώ προχώρησε ο Δήμος Χανίων, με αποφάσεις που υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Αλόγλου.
Στην πρώτη περίπτωση η απευθείας ανάθεση είναι ύψους 23.994 ευρώ και σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια πρόκειται για “Ανάθεση υπηρεσίας μετάπτωσης δεδομένων – παραμετροποίησης εφαρμογών για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων”.
Η απευθείας ανάθεση γίνεται στην εταιρεία με την επωνυμία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, διακριτικό τίτλο OTS Α.Ε που εδρεύει στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το Διοικητικό Συμβούλιο της συγκεκριμένης εταιρείας αποτελείται από τους:
•ΝΤΕΜΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Διευθύνων Σύμβουλος
• ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗ – Αντιπρόεδρος
• ΚΑΛΑΪΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Μέλος Διοικ. Συμβουλίου
• ΜΠΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – Μέλος Διοικ. Συμβουλίου
• ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓ ΠΑΝ – Πρόεδρος
Η δεύτερη απευθείας ανάθεση που υπέγραψε ο αντιδήμαρχος κ. Αλόγλου είναι ύψους 13.514,76 ευρώ και αφορά στην αγορά «ελαστικών εύκαμπων επαναφερόμενων κυλίνδρων», τα γνωστά πορτοκαλί κολωνάκια για την αποτροπή της στάθμευσης. 700 τεμάχια αγοράζει ο Δήμος Χανίων από την εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΕΜΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» που εδρεύει στην Αττική και στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο εμφανίζονται ως διαχειριστές της οι Παπαθανασίου Γεωργ. και Παπαθανασίου Αλίκη.
Η τρίτη απευθείας αναθέση που υπέγραψε ο αντιδήμαρχος είναι ύψους 24.776,45€ και αφορά προμήθεια οικοδομικών υλικών που χρειάζονται τα τεχνικά συνεργεία για συντηρήσεις υποδομών στη Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας. Η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση υπογράφηκε την Παρασκευή και γίνεται στην εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. με έδρα τα Χανιά.

Δείτε εδώ, εδώ και εδώ τις αποφάσεις του Δήμου Χανίων

1 σχολιο

  • [ΔΕΣΠΩ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Που ακριβώς είναι η είδηση ?

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.